ABC og en masse anden praktisk information


Posted juli 18th, 2015 af Villads

Nu er vi ved at være der. Der per dagsdato 10 dage til vores store landslejr går i gang, og derfor er der en masse praktisk information i som lejrdeltagere helt sikkert er meget interesserede i. Sø’15 ledelsen og administrationen har sat sig sammen og udarbejdet en “ABC” der kan være en hjælp til at svare på mange af jeres spørgsmål.


ABC’en findes på soe15.dk/abc – siden bliver opdateret løbende, men er allerede fyldt op med alt fra Ankomsten og Armada’en til Uniformering og Vagtordninger.


Yderligere er der nogle sider der dukket op i den mørkeblå navigations menu i toppen. Det er sider der er for vigtige til “bare” at være skrevet ind i ABC’en. Det er sider som: soe15.dk/lejrplads og soe15.dk/mad. Begge sider bliver også opdateret løbende, men der er allerede en masse information i kan kigge på og planlægge efter.


Finder du ikke det svar du leder efter må du, som altid, endeligt gerne kontakte lejercheferne på deres email: lejrcheferne@soe15.dk, eller administrationen på:administration@soe15.dk

God vind! OG Vi glæder os til at se jer allesammen lige om lidt.