Aktiviteter


På Sølandslejren vil der være en laaang række aktiviteter – så det bliver rigtig sjovt! Her kan du læse om de forskellige typer aktiviteter.
Nederst på siden finder du aktivitetskataloget, hvor du kan læse om hver enkel aktivitet.


Ordinære aktiviteter
Afholdes onsdag, fredag & mandag i tidsrummet 1000-1600. Aktiviteterne kræver tilmelding – alle deltagere skal derfor huske at få deres ledere til at angive, hvilke 5 aktiviteter de helst vil prøve. Det kan lederne gøre inde i tilmeldingssystemet under “Aktivitetstilmelding”.
Aktivitetsdøgn
For hver aldersgruppe bliver der afholdt ét aktivitetsdøgn, som begynder onsdag eftermiddag og varer indtil torsdag eftermiddag. Her er det ligeledes vigtigt, at deltagerne husker at få deres leder til at tilmelde dem aktivitetsdøgnet.
Spørgsmål?
Kontakt den pågældende tovholder eller sende en e-mail til aktiviteter@soe15.dk. Så vil vi gøre vores bedste, for at hjælpe dig på vej! :)

Aktivitetstilmelding: tilmelding.soe15.dk
Følg linket og log ind, for at tilmelde dine deltagere til de ordinære aktiviteter og aktivitetsdøgene. Kan du ikke selv logge ind, så kontakt din spejdergruppes Sø’15 kontaktperson.

AktivitetskatalogTryk på aktivitetstype- og aldersgruppeknapperne, for kun at få vist én bestemt type aktivitet eller aktiviteterne for en bestemt aldersgruppe. Du kan læse en beskrivelse om hver aktivitet og se en huskeliste, med de ting man skal huske at have med på aktiviteten.