Lejrcheferne


Posted marts 26th, 2015 af Villads

Der er valgt 3 Lejrchefer til Sø’15. Det er os, Christian, Malthe og Matilde. Vi glæder os til at møde alle jer, der vil være med til at gøre Sø’15 til noget helt særligt!

Indtil da, har vi skrevet en kort præsentation af os selv, så dem af jer der ikke kender os, kan lære os lidt bedre at kende!

 

christianmalthematilde

 

 

Christian Frich

 

Jeg er 21 år, læser erhvervsøkonomi og startede i tidernes morgen som søspejder hos Stifinderne Sø i Århus, hvor jeg i dag er tropsleder.

Jeg har 4 gange været med til at lave SøPLan1 – 2 af gangene som kursusleder!

I sommeren 2012 deltog jeg på Spejdernes Lejr, hvor mange af jer måske har mødt mig på havnen i Struer. Her styrede jeg sejladsen med de mange hundrede spejdere, der fik sig en sejltur i en af de mange patruljebåde.

Sidst men ikke mindst, har jeg det sidste år været med i den arbejdsgruppe, der har lavet alt det forberedende arbejde for Sø’15! Kan næsten ikke vente!!

 

Malthe Stentoft

 

Jeg er 24 år og forsøger til dagligt at læse uddannelsesvidenskab. Som 9-årig startede jeg som søspejder i Søspejdertroppen ”GRY” i København, og er nu tropsleder i gruppen.

I 4 år har jeg været aktiv i SøPlan1 mandskabet – 3 gange som kursusleder. Jeg har prøvet at arrangere Ørholm og Distriken, bl.a. med Matilde!

I 2012 var jeg med til at planlægge sejladsaktiviteterne på Spejdernes Lejr. De seneste 3 år, har jeg været formand for SøArbejdsgruppen, hvor jeg med resten af arbejdsgruppen, var søspejdernes ansigt indadtil i Korpset og udadtil i udlandet. Jeg arbejdede med hvordan vi som søspejdere gerne vil fremstå og udvikle os.

Nu glæder jeg mig til endnu en fest – Sø’15!

 

Matilde Lund Frandsen

 

Jeg er 27 år, uddannet cand. scient i Agricultural Development og søspejder hos RLS i Holbæk størstedelen af mit liv.

Min første Sølandslejr var i 1992 og jeg har været med lige siden. Jeg har været med til at lave Sail Ind på Blå Sommer i 2009, været i teamet på SøPLan2 i adskillige år og prøvet at planlægge Ørholmturneringen! Nu glæder jeg mig til at prøve, hvordan det mon er at planlægge en stor Sølandslejr – måske med dig som gæst?!


Tags: , ,