Mega disko-dasko-party


Posted august 4th, 2015 af Villads

Oppe nord på, faktisk lige nord for scenen, har der på her på Sø15 udfoldet sig en aktivitet der skiller sig lidt ud. Den handler ikke om at sejle, men snarere om at have det sjovt.

 

For at opnå lige præcis dette, har holdet bag Mega Disko Dasko Party lavet en plan. Der er 3 ingredienser man skal have for at strække smilebåndet mest muligt: Musik, æg og brun sæbe. Det lyder måske som en lidt speciel opskrift, men det handler ikke om at spise. Trop-spejderne skal i stedet folde sig ud i dansekonkurrencer, stjerneløb, melklister-kast, menneskebowling og æg-stafet. Pulsen kommer helt op, og spejderne bliver helt beskidte, men det er alt sammen en del af charmen. Da jeg var ude for at kigge til løjerne, så jeg ikke en spejder der ikke havde mudder, melklister, æg eller brun sæbe over det hele, men heller ingen uden et smil på løben.

 

En at dem var Ida på 12 år, som kunne fortælle om hendes vilde ture på glidebanen og om hvordan ”det var RIGTIG sjovt”. Thomas på 11, var helt enig og han syntes især at det var ”mega fedt med friheden”. Der er ingen tvivl om at de har noget at fortælle om når de kommer hjem fra lejren.