Sø’15 Møde B


Posted april 13th, 2015 af Villads

Så er det tid til Sø’15 møde B. Mødet ligger d. 8.-10. maj, og afholdes på Sølystskolen lige ved Egå Marina. Adressen er Egå Havnevej 5, 8250 Egå. Der er åbent på skolen for ankomster fredag fra kl. 1900. 

 

Mødet er tænkt som et arbejdsmøde, hvor alle dem der er med til at lave Sø’15 mødes. Udover en fælles del af mødet vil der også vil være afsat tid til det enkelte udvalg til at planlægge jeres eget. Derudover vil der selvfølgelig også være rig mulighed for at koordinere med alle de andre der laver Sø’15. Det er vigtigt, at så mange som muligt af jer kommer med til mødet, så vi får mest muligt ud af det.

 

Det endelige detailprogram bliver først udleveret ved jeres ankomst om fredagen. Men i grove træk er programmet som følger: Fredag aften vil der være mulighed for hyggeligt socialt samvær i stearinlysets skær. Lørdag går det løs fra kl. 10 med møde og planlægning. Vi lægger ud med en status fra lejrcheferne, med efterfølgende arbejdstid i udvalgene med små opfølgninger undervejs. Søndag er der morgenmad og opsamling på mødet, hvorefter vi siger tak for denne gang.

 

Da vi er opmærksomme på at alle ikke bor tæt på Egå, gives der refusion til transport til mødet.  For deltagere fra København vil der fredag være fællestransport fra Valby st. Her mødes vi ved busholdepladsen kl. 17.30. Tager du med fællestransporten skal du ikke selv købe billet – det klarer vi. Du skal blot huske dit studiekort, hvis du har sådan et. Folk som ikke ønsker at benytte sig af fællestransporten, kan få refunderet rejseudgifter op til billetprisen for fællestransporten. Søndag er der fællestransport til Valby st. Her er forventet ankomst kl. 17.25. 

 
Deltagere som ikke kommer fra København og omegn, kan få refunderet transportudgifter svarende til billigste rejseform. Denne udregnes som udgangspunkt ud fra DSB’s takster. Dvs. kører du alene i bil, skal du ikke forvente at få den fulde kørselsgodtgørelse. Er du i tvivl om der er andre fra samme område der kører til mødet, så skriv til os på lejrcheferne@soe15.dk

Tilmeld dig til mødet Her*

 

*Angiv gerne i bemærkningsfeltet på tilmeldingssiden, hvis du ikke har mulighed for at være med hele weekenden, og om du ønsker at benytte dig af fællestransport til og fra mødet.

Tags: , ,