Tropsdøgnet


Posted juli 31st, 2015 af Villads

Onsdag eftermiddag begav alle tropsspejdere på Sø’15 sig ud på tropsdøgn. Vi sendte vores  reporter Alexander med dem. Her er hvad han kunne fortælle:


Der er god vind, da sejladsen mod Nappedam og Kalø slotsruin begynder, og det summer af aktivitet i havnen. Vi kommer stille og roligt ud af havnen. Straks får vi besked på, at vi skal passe på området med sennepsgasminer fra 2. verdenskrig. Vi slår koldt vand i blodet og sejler roligt videre, da vi finder ud af at risikoen er minimal.


Sejlturen forløber ellers stille, og vi spiser vores smurte sandwich. Da vi kommer i havn, begynder marchen mod Kalø, som ligger ca. 2 km væk. Det lille stykke bliver hurtigt gået og bivuakkerne slået op. Der bliver serveret lækker shawarma for alle, hvilket falder i god jord.


Efter maden beder Kong “Rich” om hjælp til at forsvare sit slot. Alle spejderne vandrer op ad en  lang snørklet sti, som kun bliver oplyst af fakler og glowsticks. Spejderne forsvarer kongens slot trofast ved at råbe spejderråb.


Endelig, efter en lang hård dag med masser af aktivitet og sjov, kan de gå til køjs. I morgen er der endnu en dag med aktiviter ved Kalø slotsruin.

Se billeder fra tropsdøgnets sejlads herunder: